Susanne Melchiorsens plejeserie

 

Susanne Melchiorsen hudplejeserie ligger i toppen blandt verdens reneste hudplejeserier.
Hudplejeserien Susanne Melchiorsen fremstilles af de reneste naturprodukter – førsteklasses naturlige fedtstoffer, planteolier og planteekstrakter. En del planter, som er biodynamiske, dyrkes i egen urtegård, og andre plukkes i naturen. Nogle af vore virkestoffer udtrækkes i vand og andre i olier alt efter det virkestof, vi ønsker at udvinde. En lille del af vore planter destilleres.

De fineste af vore planteekstrakter er saften fra egne friske urter. Filtret i solcremerne er det naturlige fysiske filter, mineralet Titan Dioxid. Seriens produkter er ikke miljøbelastende, er uden mineralske olier, uden animalske indholdsstoffer, er ikke testet på dyr, indeholder ingen hormonforstyrrende stoffer, syre eller parfume. Susanne Melchiorsens produkter og behandlinger er testet på mennesker med glæde. Vores produkter er i opalhvide porcelænskrukker og glasflasker.Naturlig hudpleje er aldrig helt ens. Hvis du er opmærksom, vil du opdage, at konsistens, duft- og farve kan variere en smule.
Det er, fordi opskriften afhænger af, hvor kraftige vore forskellige udtræk er. Ligesom din have et år bugner med æbler, blommer, bær, roser med mere, og et andet år er der meget mindre af disse. Således gælder også planterne. For at dit naturlige hudplejeprodukt skal være ensartet ophelende, beroligende og blødgørende er det vigtigt, at mængden af urteudtrækkene reguleres i forhold til, hvor kraftige virkestofferne er. Dette er kendetegnet for ægte naturlig hudpleje.

Vores vision er: at oprette din huds balance og dermed din indre balance, for at holde huden sund og smuk hele livet samt lære dig din hud og dens behov at kende.

 

Færdigheder

Indsendt den

27/12/2017