Om MB Skin Care

Vi arbejder med 100% rene naturprodukter, som vi ser skaber fantastiske resultater og gør en forskel for vores kunder.

Vi har gjort det til vores mål at opretholde din huds balance og dermed din indre balance, for at holde huden sund og smuk hele livet samt at lære dig din hud og dens behov at kende.

MB Skin Care den naturlige vej til smuk hud.

 

 

Åbningstider

Mandag 08:30 – 17:00

Tirsdag 08:30 – 19:00

Onsdag 08:30 – 17:00

Torsdag 08:30 – 19:00

Fredag 08:30 – 17:00

Lørdag 09:00 – 13:00

Afbud skal ske dagen før, ellers opkræves behandlingens fulde pris.

Monica

Monica

Professionel Kosmetolog

Monica blev uddannet Alternativ CIDESCO Kosmetolog i 1997 på Den Alternative Kosmetologskole. Monica har arbejdet på Næstved Hudplejeklinik og undervist på Den Alternative Kosmetolog skole. Monica har stor erfaring inden for forskellige ansigtsbehandlinger, hårfjerning med release samt epilering, thaifodmassage , voks, braziliansk voks, kropsmassage, lymfedrænage,  manicure, pedicure, farvning af vipper og bryn, øjenløft, Elleebana One Shot lash lift og Filorga Mesoterapi.

 

Birgitte

Birgitte

Professionel Kosmetolog

Birgitte blev uddannet Alternativ CIDESCO Kosmetolog i 2007 på Den Alternative Kosmetologskole. Birgitte har arbejdet på Næstved hudpleje klinik og undervist på Den Alternative Kosmetolog skole. Birgitte har stor erfaring inden for forskellige ansigtsbehandlinger, hårfjerning med release samt epilering, voks, braziliansk voks, kropsmassage, japansk lifting med ansigtszone terapi efter den originale metode, lymfedrænage, øjenløft, farvning af vipper og bryn , manicure, pedicure, spray tan, shellac®, Elleebana One Shot lash lift og Filorga Mesoterapi.