Soliel Toujours-Reef-friendly solbeskyttelse

Bag Soleil Toujours står en mor til tre, Valerie McMurray, der efter at have fået børn blev mere og mere opmærksom på alle de skadelige og unødige kemikalier, som vi hver dag udsætter os selv og vores børn for. Valerie fandt sig selv i et dilemma: Skulle hun acceptere kemikalierne, eller skulle hun acceptere hvide solcremestreger? Heldigvis valgte hun ingen af delene, og derfor kan vi i dag nyde godt af Soleil Toujours’ fantastiske solcremer!

Produkterne fra Soleil Toujours efterlader huden beskyttet med en lækker og naturlig glød og sidst men ikke mindst: Sund og velplejet. Med Soleils mineral-baserede cremer kan du opnå effektiv UVA- og UVB-beskyttelse, mens cremerne samtidig booster hudens collagen-produktion, fugter i dybden og forebygger aldringstegn.

Solcremerne fra Soleil Toujours er allesammen med en gennemsigtig finish, der giver glød og absolut ingen hvide og tarvelige efterladenskaber på huden for en naturlig og ubesværet skønhed.

Fyldt til randen med naturlige og økologiske ingredienser kan solcremerne fra Soleil Toujours anvendes af selv den mest sarte eller sensitive hud, og som en ekstra bonus er alle deres produkter allergivenlige.

Solcremer samt sprays fra Soleil Toujours er fremstillet med den nyeste og mest avancerede mineral-teknologi. De Mineralske solblokkere, i deres solprodukter, er sammensat af to naturlige mineraler; titandioxid og Zinkoxid udvundet fra jorden selv. Mineralske solfiltre, også kaldet fysiske solfiltre, trænger ikke ind i huden og kredsløbet, men forbliver på huden og afskærmer solens stråler og derved UV-strålingen fra at ramme huden. Hertil er solprodukterne tilsat fantastiske naturlige ingredienser der, alt imens huden beskyttes, plejer blødgør og genopbygger huden. Ingredienserne er spækket med antioxidanter  og derved antig-aging systemer der giver den perfekte kombination af soldbeskyttelse samt pleje året rundt. Ligeledes er Soleil Toujours aftersun produkter spækket med antioxidanter.

Produkterne er baseret på verdens sikreste økologiske og eftertragtede ingredienser og beskytter effektivt imod UVA samt UVB stråler, forynger og har en raffineret tekstur du vil elske. Som skaberne selv siger Practice safe sun with sheer confidence!

Soleil Toujours Bygger på tre niveauer og beskyttelse af din hud:

UV-beskyttesle

Via de mineralske solfiltre skabes der et stærkt skjold der beskytter din hud imod solskader, tidlig ældning samt hudsygdomme og hyperpigmentering.

Antioxidanter samt Anti-age

EcoSun Complex® er et antioxidant blend der er Soleil Toujours helt eget unikke kompleks. Komplekset arbejder for dig og beskytter imod frie radikaler fra at opstå, samt at kollagen og elastin, der holder huden smidig og fast, ødelægges.

Komplekset består b.la. af Rød alge der er en naturlig kilde til superantioxidanter, og hjælper på naturligvis huden til at beskytte sig selv imod miljøskader samt bevarer fugten i huden.

Askorbylpalmitat, der er en stabil form for C-vitamin, absorberes let af huden og er et stærk antioxidant, der fremmer en mere jævn hudtone.  

Vitamin E regulerer kroppens vitamin A, og er en essentiel antioxidant der beskytter huden imod ultraviolette stråler, samt udefrakommende faktorer som forurening mm. der skader cellerne, og skaber frie radikaler.

 

Bisabolol er en kraftfuldt eksrtakt fra kamille der beroliger og fugter huden.

 

Solprodukterne er hvide så det er nemt at se hvor du har påført solcreme, leverer antioxidanter og anti-aging i verdenklasse og slutter af klar på huden.

Alle produkter er fri for kemi, og er udelukkende baseret på naturen selv. De naturlige beskyttende, fugt, – og anti-age produkter kan anvendes hver dag, eller på ferien.

 

 

Færdigheder

Indsendt den

08/03/2019