Schrammek Urtedybdepeeling

Energy
GREEN PEEL ENERGY som i forhold til GREEN PEEL CLASSIC skaller huden ikke af, men er stadig en effektiv behandling mod urenheder, skjolder, store porer, træt og slap hud samt kropsbehandling. ENERGY forbedre blodcirkulationer i huden, formindsker de første linier og rynker så en fantastisk behandling til at holde huden ved lige og til dem som ikke kan li at huden skaller af. Men det er helt klart med fordel, at lave et kur forløb på 4 behandlinger på 8 uger det vil give huden et boost og der efter holden huden ved lige en gang om mdr.

Ved skjolder vil et kur forløb helt klart at fortrække en behandling hver anden uge i 3 mdr. da skjolder ligger dybere i huden. Så sol, sukker, hormonelle ubalancer er en stor synder til skjolder så man skal passe ekstra på sin hud.
100 % naturlig urteblandning.

Fresh up
FRESH UP er en helt ny behandling som frisker huden op giver fugt og energy. Behandlingen er perfekt til en træt hud som har tendenser til fine liner og rynker, samt en uren hud og blødgørende for tykkert hud. Masken stimulerer og forstærker cellernes regenerering, frugter, opstrammer og aktivere huden funktion samt en renser effekt på huden Behandling er også velegnet til kropsbehandling f.eks. Cellulite. Du vil mærke og se et resultat med det samme huden vil fremstå mere strålende og frisk. Det ville være godt at tage FRESH UP som en kur f.eks. 6 behandlinger 1 gang om ugen derefter vedligeholdelse en gang om mdr. alt efter hvordan huden ser ud.
100 % naturlig uden konserveringsmidler samt kunstige farvestoffer.

Green Peel Classic
Er en fantastisk behandling du vil sætte pris på, den sætter gang i hudens stofskifte, stimulere lymfen, øger dannelsen af kollagen, forbedre udskillelse af affaldsstoffer, mildner strækmærker, -kort sagt en behandling, der virkelig sætter gang i huden, da den arbejder i alle huden 3 lag.

Huden skaller af på 5 dag i det øverste lag (epidermis), som om det er en solskoldning, behandlinger er fantastisk god til uren hud, skjolder, mildner ar, store porer samt en træt og slap hud.

GREEN PEEL CLASSIC er en 100 % urteblanding ingen kemiske og skadelige stoffer KUN naturen kraft så huden fornys på 5 dage. behandlingen består af selve GREEN PEEL CLASSIC(Schrammek) hvor urterne masseres inde i huden og en efterbehandling 5 dagen efter.

Færdigheder

Indsendt den

10/12/2017