Voks

Hos MB Skin Care udfører vi flere forskellige voksbehandlinger. Vores speciale er Brazilian Wax med Lycon Hotwax.
Braziliansk voksbehandling er ved at blive en del af hverdagen for mange kvinder.

Hos MB Skin Care har vi valgt voks fra australske Lycon som er den førende på markedet. Lycons varmvoks ( hotwax) er meget skånsom for huden, hvilket gør voksbehandling med Lycon til den mest behagelige og effektive.

Voksbehandling med Lycon adskiller sig fra andre vokse bla. andet ved at der påføres Lycon pre-waxing oil, som forhindrer voksen i at binde til huden. Pre-waxing oil beskytter huden så den forbliver fuldstændig intakt efter en intim voksbehandling.

Lycon Hotwax fjerner hår så korte som 1 mm ved meget lav temperatur. Endvidere er det yderst vigtigt, at Lycon hotwax kan anvendes igen på samme område 5-6 gange, uden nogen form for varmepåvirkning og uden at voksen vil trække huden med af.

Alt dette gør voksbehandling med Lycon til en meget behagelig og skånsom oplevelse med lagtidsholdbare resultater.

Voksmetoden er en effektiv metode som efterlader huden glat og silkeblød. Behandlingen holder 4-6 uger inden hårene har fuld længde igen (ca. 5. mm.). Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig at ALLE hårene er min. 5mm. Ved regelmæssig voksning ca. hver 4. uge oplever de fleste kunder at hårvæksten bliver reduceret med op til 25% samt hårene bliver blødere og finere.

Færdigheder

Indsendt den

10/12/2017